Tapis är en ny grundad firma i Sverige men har en lång och riklig erfarenhet och bakgrund i mattbranschen från de länder som tillverkar orientaliska äkta handknutna mattor. Vår erfarenhet om matt-hantering och handel grundades i Afghanistan år 1940 och expanderat genom åren i olika länder såsom Iran, Pakistan, Indian och Lebanon. Tapis har varit på plats i olika länder där handgjorda mattor tillverkas och följde upp tillverkning från A till Z. Detta gav oss en riktig bra och ingående uppfattning om mattornas resa från alldeles förta knyten till ägarens hem. Vi i Tapis är väldigt stolta över vår erfarenhet som kan bidra till att kunna svara på alla möjliga funderingar våra kunder har inför deras investering på att köpa en av våra äkta och värdefulla mattor.

Dessutom erbjuder Tapis dig på att köpa din begagnade äkta handgjorda matta när du köper en av våra mattor.

Vårt sortiment väljs noggrant ut med våra specialister från matta industrin för att erbjuda våra kunder en unik matta. De flesta av våra mattor köps från byarna där människor fortfarande gör sina mattor i hemlighet och exklusivt.

Vi i Tapis erbjuder våra kunder ett äkthetsintyg för att mattorna vi säljer är äkta och från den ursprungliga tillverkaren.

Vill du välja din dröm matta från ett komplett sortiment och ha dessutom personlig service och pressade priser, är det till oss du bör vända dig.

Har ni frågor eller funderingar om vårt sortiment eller vårt arbetssätt är ni välkomna att kontakta oss mådag-fredag 09:00-18:00 lördag 10:00-14:00